Форумна ВО "Свобода" кишить шовінізмом пихи
Лозунги партії часто не співпадають з їх реальною діяльністю. Як визначити різницю? Одним з способів може бути заглянути на офіційний форум партії і подивитись як там ставляться до різного роду думок, позицій, поведінки. Принаймі часткове уявлення про потенційних діячів партії і методи роботи, схваленні керівництвом, у вас будуть…у моєму випадку з офіційним форумом ВО Свобода так і сталось.
Як виявилось, різнодумство, висловлене навіть в культурному виді на форумі ВО "Свобода", має всі шанс отримати повідомлення від адміністрації: "Вам заборонено відвідувати цей форум". Але ви ніколи не побачите таке повідомлення, якщо згодитись бути "мальчиком" для побиття для різного роду пихатіків, які з вашою культурністю розправлятимуться обзиванням безцеремонним. Хоч ображання українських пихатіків менші і більш в межах культурного ніж в російських та суть вузьколобого гавкання одна.
Коли ж огризнетесь до блатних форумців ВО "Свобода", то одразу відчуєте модераторську і адмістраторську "кришу". Ні, вас не зразу викинуть з форуму, спочатку витиратимуть повідомлення, де ви відповідаєте на образи, залишаючи таким чином коментар зачинщика в вашу адресу. І аж коли ви про це заявите адміністрації і свою категоричну незгоду, то після серії різних погроз вас таки позбавлять права доступу.
Звісно, про ніякі пункти правил йтись не будеться, бо правило там одне-вдаєш радикала і є членом ВО "Свобода"-значить свій і правий. Таким чином відбувається пряме кришування глупаків і аж ніяк не кращих представників ВО "Свобода".
Чи може щось путнє вийти в таких умовах захищеності від всякого інакодумства. Певно що навряд, і це при тому, що націоналізм ідеологією дає певний напрям ставлення до цілей і методів діяльності. Замість цього на офіційному форумі ВО "Свобода" відточується маскування шовінізму під ідеї націоналізму.
Мова йде про те, що виявляється не все те добре, що добре для українського народу і зміцнення української державності. Наприклад "інтелігент"-це наче ругательство, а толерантність і спроба розуміння інших українців-це майже злочин.
Щодо мого особистого випадку, то це вже була друга перепалка з кришованими форумними блатняками ВО "Свобода". Перша виникла, коли я опублікувавши тему "Як частина російських козаків до українців ставиться" про те, як мене за українську мову викинули з одного російського форуму, в ході дискусії аргументував право російською мовою дописувати на форумі ВО "Свобода".
Недавній раз, який став першопричиною подальшого розвитку конфлікту з результатом-забороною на відвідування форуму, була справа про пам'ятники радянським солдатам. Назвавши вандалізмом руйнування пам'ятників червоноармійцям серед яких чимало українців, отримав порцію звинувачень в "совдепії" і інших придумках, які на мене не тільки не діють, а й застосовувати недоречно.
Далі, бидлячість по пошкодженню пам'ятників червоноармійцям, а не НКВД-истам, аргументував ще й як використання пам'яті загиблих українців в таких моментах комуняками і іншими проросійськими силами для Імперських замашок Росії. Коли прості червоноармійці взяли гвинтівку одну на трьох, щоб хоч з одним окупантом розправитись не бажаючи бути просто репресованими, а пішли наперед заградотрядів.
Такі речі несподівано, а може й сподівано, частина блатних свободівців наче не сприйнявши щодо себе, розуміючи, що не їх малось на увазі, зваливши "на плач по бомжацькій витівці" почали розповідати яке в них "ставлення до окупантів". Навіть московсько-блатнякові словечка почали прориватись при "ставлені" мене на місце, наче захищаючи право бомжів вишибати бронзу з пам'ятників простим солдатам. Парирувати ж мої доводи про те, що Кремль-це окупант і використав червоноармійців, з якими навіть ОУН-УПА не воювали як такими, так само як і будівників шкіл і садочків за часів СССР, не було вже чим-як посиленням культури спілкування персональними образами.
Остаточно добив кружок модераторів і блатних свободівців мій аргумент, що і вояки Дивізії СС Галичина і Червоної Армії могли діяти тільки в межах поставлених їм завдань командування, яке мало окупаційні плани. Фраза моя про пам'ятники Шухевичу і Бандері, які мають стояти в Києві, тобто і за Збручем, і що не можливо це буде зробити, застосовуючи логіку окупанта до звичайних червоноармійців, протрималась на форумі десь один день.
Обурення моє і нетерпимість до такої форумної справедливості довершила справу до відомого кінця мого перебування на офіційному форумі ВО "Свобода". Не вирішеним залишається питання чи провідники партії, які говорять в більшості правильні розумні речі крім деяких моментів, свідомо виховують пиху і зневагу в членів своєї партії, чи просто не знають що робиться.
вперше статтю опублікував тут: [
neznanijbrat.mylivepage.com]
Ти мені пробач, незнайомий мій Брат,
Що я народився в своїй Україні.
Я живу наче вдома, але як емігрант...
[
neznanijbrat.mylivepage.com]