16:47 - Київський БЮТ виключив із фракції депутатів, що проголосували за ліквідацію райрад 
/ proUA /
16:27 - Хорошковський купив у донецького лікаря «мерседес» за 1,2 млн грн 
/ proUA /
16:23 - Попов вирішив забрати у Черновецького «Київміськбуд» 
/ proUA /
16:16 - БЮТ стверджує, що на Київщині хтось знищив десятки їхніх білбордів 
/ proUA /
15:50 - «Нафтогаз» заплатив за свою роботу двом «енергійним» екс-міністрам 
/ proUA /
15:35 - Андрієвський чекає, чи Кличко застосує проти нього санкції 
/ proUA /
15:50 - «Нафтогаз» заплатив за свою роботу двом «енергійним» екс-міністрам 
/ proUA /
15:35 - Андрієвський чекає, чи Кличко застосує проти нього санкції 
/ proUA /
15:20 - Їзда міністра екології коштуватиме Азарову вдвічі дорожче ніж Мінвуглепром 
/ proUA /

список смайликов | BB-коди | правила форуму
 Не"Вольная Станица" знову банить українськеКористувач: Taraslt ()March 28, 2008 06:44PM
Не"Вольная Станица" знову банить українське

Ех, де той Тихий Дон, що Шолохов описував? Нема пропало козаче там в більшості, комуняки винищили, та не тільки вони. Може й перебільшую, та втретє зайшовши на Форум "Вольная Станица" в чергове відчув як все гибло з козачою гордістю і самоповагою з готовністю дискутувати з будь-ким. Нема, пропало. За що мене відлучили від форуму не розумію, хоч догадуюсь...Тож розсудіть чи правильно міркую?

По прийнятій схемі, яка намагається утверджуватись в форумному спілкуванні через Інтернет, відлучають за порушення певних пунктів правил. Тим більше в суперечливих моментах. Різниця хіба що в суворості покарання. Але часто зустрічаються випадки, коли правил нема і тоді доводиться гадати в чому провинився.

Найбільш характерною відсутність правил (нашкрябано воно наче існують) є для шовіністично налаштованих адміністрацій, які не бажають чути іншу думку крім своєї. Це легко виявляється, коли за аргументи на таких форумах служать тотально переважні образи, і чим побрудніше і поуїдливіше, тим більше захоплення викликають в такому сформованому середовищі. Та інша справа "Вольная Станица". Тут нецензурщина не є за норму, що вже піднімає статус форуму і відсікає значну частину москалів, які без бруду не вміють спілкуватись.

Але упереджене ставлення до іншої думки на Вольній Станиці залишається вже який рік. І якщо з одних форумів українців виживають групки хамів-москалів, яким можна багато і ще більше під прикриттям адміністрації, то де є претензія на культурність ця "собача гризня" не спрацьовує, як тільки в разі успішної спровокованості. Коли ж не піддаватись чи просто нікому провокувати, то заборона на відвідування форуму відбувається несподівано для того, хто вперше потрапив на форум подібний Вольній Станиці.

В чому несподіванка? А в тому, що попереджень вам явних не буде, як і посилань на те, що зробив таке, чого не роблять інші, спілкуючись на цьому форумі. Просто, одного дня при спробі зайти на форум "Вольная Станица" вам вискочить віконце "вам заборонено відвідувати цей форум" (рос. мовою). І лишиться гадати за що і в чому причина такого кроку з боку адміністрації.

Демонструю на своєму прикладі. Для цього пропонує поглянути на останні коментарі в темах. Так, по переписці, яку ще побачив до заборони відвідування форуму мені незрозуміло за що відлучили, тож може ви побачите те, що я пропустив? Дякувати браузеру, який зберігає сторінки для автономного перегляду, є можливість подивитись як чином можна було "договоритись до відлучення".

Незнаний_Брат (це я)(Re: Украина в НАТО, а наши браты в Донецке, с кем. Получен: Сегодня в 10:14 am ):

" В НАТО Україна не зможе вступити до часу виведення ЧФ Росії. А тут і суперечність НАТО потрібне щоб було з ким проти ціє ж Росії перти, але треба перед цим з її флотом розібратись, що засів на Українській Території. "

Незнаний_Брат (Re: Украина в НАТО, а наши браты в Донецке, с кем. Получен: Сегодня в 10:16 am ):

" А НАТО до козацтва сильно стало мати відношення, коли Ющенко на всеукраїнській раді закликав Козаків агітувати за Альянс. "

Незнаний_Брат (Re: Украина в НАТО, а наши браты в Донецке, с кем. Получен: Сегодня в 10:27 am ):

" Цитата (Марта 24th, 2008, 9:49pm, Русич писал):
"Ну, почему же мечты, пан Сирко? Ведь был же съезд в Северодонецке. Тогда чуть не отделились. Мне кажется, что Крым и юго-восток могут пойти на это, если нас и дальше в нату тянуть будут. Что то у нас на Донбассе я ни одного положительного мнения не слышал о вступлении в нато."

Було колись, та відділялись коли не зрозуміли як влада з під ніг втекла-народ український забрав в паразитів політиканів проросійських і москалів з русифікованими що їх підтримували. Не було тоді в 2004 легітимності в них ніякої, хто б їх признав чи може Москва вмирати за них пішла б? Про Сєверодонецьк останній я тут тему видав, але "пропала", тому дам посилання [neznanijbrat.mylivepage.com] "

Незнаний_Брат (Re: Украина в НАТО, а наши браты в Донецке, с кем. Получен: Сегодня в 10:36 am ):

" Цитата (Марта 25th, 2008, 10:28am, Вадько писал):
"А разве он этнических казаков к этому призывал? Я так понял, что ряженых членов разных имитирующих козацьтво организаций."

Інформація моя з телевізійних новин. Рада мала серйозний характер. Було видно багато людей. Про етнічність козаків, для мене вона українська, а козацтво-це стан. Тому тут питання для мене є некоректним. Те що там ряжанці, які козацької честі, що б відповідала словам з Українського Гімну "І покажем, що ми браття козацького роду" немають таки мабуть було. Та все ж збір загалом на Раді козацький. Секретар здається нормальний Аржевітін депутат ВР НУНС. "

Незнаний_Брат (Re: Украина в НАТО, а наши браты в Донецке, с кем. Получен: Сегодня в 6:19 am ):

" Цитата (Марта 25th, 2008, 10:45am, Вадько писал):
"А для меня, Незнаный брат, этническая принадлежность казаков казачья и есть. Власти и России, и Украины разыгрывают казачью карту в собственных интересах, не спеша при этом признавать казаков народом. И в таком вот иезуитстве и те, и другие очень похожи друг на друга."

Український гімн не теперішня влада написала, хоч і безуспішно пробує переіначити слова з "Ще не вмерла Україна,..." на "Ще не вмерла України, ні слава, ні воля" . Та в Львові стадіон знай своє співає, а не їх переробки... Що до козацтва, то воно як зародилось в Україні так українським навік і залишиться. Звісно, хтось хоче причіпившись до приналежності до козацтва піднестись над іншими, але це марна справа, бо Козацтво-це споконвічна військова сила Українців як лицарство. "

Незнаний_Брат (Re: Украина в НАТО, а наши браты в Донецке, с кем. Получен: Сегодня в 7:03 am ):

" Цитата (Марта 25th, 2008, 6:38pm, medwedco писал):
"Вадько прав. В прошлом году находясь в Украине-видел "козаков" . Ни чем от "казаков" России не отличаются. Идут по тому же пути.Цацки на груди,звания .В позапрошлом году,одному из моих родственников( Царствие ему Небесное) жившему на Украине предлагали генеральские погоны и очень удивились когда он их послал подальше."

Не думаю, що варто під шаблон все брати. При чому ряжаться найбільше ті, хто себе етнічними вважає, а чи так насправді не відомо. Як на мене козак-це той хто себе таким відчуває і веде відповідний спосіб життя і дотримується відповідних принципів. Про неетнічність я вже казав, Українці-це козацького роду народ. "

Незнаний_Брат (Re: Украина в НАТО, а наши браты в Донецке, с кем. Получен: Сегодня в 9:40 am ):

" Цитата (Марта 25th, 2008, 9:05pm, Русич писал):
"Горьколинейцу.
Да не присоединяться к России, а отмежеваться от западно-оранжевых, это уже второй раз, пан Горьколинеец, мы с тобой друг друга недопонимаем.
Незнаному Брату.
Я думаю, что козаки Луганщины, Донетчины и харьковщины не столь оптимистично настроены относительно НАТО. Скорее уж наоборот."

Зрозуміло, знаходиться стільки часу під пресом московського більшовизму і далі в русифікованому середовищі з політиканами які з них безбатьччинків роблять то який там взагалі оптимізм може бути. "

Незнаний_Брат (Re: Украина в НАТО, а наши браты в Донецке, с кем. Получен: Сегодня в 9:44 am ):

" Цитата (Марта 25th, 2008, 9:33pm, ЛинеецЪ писал):
"Тем более Луганщина это земля Войска Донского ,незаконно переданная советами Украине,там казаки еще есть."

Це за якою історією, старомосковськовою чи кумуняцькою чи може вже москалі щось нове придумали? Де Дон був в часи Хмельниччини? Україна там де звучала українська мова, а вона і за Дон лунала. "

Незнаний_Брат (Re: Украина в НАТО, а наши браты в Донецке, с кем. Получен: Сегодня в 9:52 am ):

" Цитата (Марта 25th, 2008, 9:48pm, БорОдавка писал):
"Украинцы - это кто? Ваше определение данного слова."

Це народ перш за все. Це люди які прийняли українське як дань. Це ті хто звавсь колись русичами, але в часі взяли назву за землею Українською, яку вдалось видерти з окупантських лап. Тепер ми сила! "

Ось так мирно спілкувався, без підвищеного тону. Приблизно одночасно було ще чотири повідомлення, два з яких нажаль втрачені, але за назвою теми, можете знайти їх на сторінці другій. Якщо звісно їх не витерли, бо там часто зникають повідомлення небажаних людей, хоч деякий час були й прийнятними. Ця інша тема, в якій я спілкувався до того як мені браузер видав: "відбулась помилка, дуже жаль, ви залишені права участі у цьому форумі" (рос. мовою), називалась "О Сербии это удар России под дых или уже паджоппн". Ті два з останніх моїх повідомлення, які ще збереглись були наступними.

Незнаний_Брат (Re: О Сербии это удар России под дых или уже паджоппн.. Получен: Сегодня в 9:42 am ):

" Цитата (Марта 25th, 2008, 8:11pm, Сирко писал):
"А не час вже запросити пана Незнаного_Брата геть з форуму? Він явно сплутав козачий форум з кацапським. Йдіть краще з кацапами стосунки з'ясовуйте..."

По суті чим злякав тебе? Із кацапами розберусь, а ви що ж боїтесь про це говорити? Я нічого не сплутав. А от ви вирішили на себе завелику роль взяти. "

Незнаний_Брат (Re: О Сербии это удар России под дых или уже паджоппн.. Получен: Сегодня в 9:50 am ):

" Цитата (Марта 25th, 2008, 8:22pm, leonid67 писал):
"Российская армия не может быть врагом украины, сосбтвенно как украинская врагом россии по определению. Я уже писал, что между офицерами армий СНГ до сих пор существует тесная связь, это касается ставших офицерами во времена СССР, а таких большинство и все уже в немалых званиях. И не надо все это сводить как Степан к насильственной руссификации и т.д. И действительно, полностью согласен, у нас тут много рассуждающих о том какие народы герои, а какие трусы. Каждый мнит себя стратегом видя бой со стороны. Может быть "стратеги" напомнят сопротивление ЮНА да и народа всему НАТО? Или может вспомнят у какого самого "трусливого" народа больше всего героев Советского Союза?"

Путін вже обіцяв закидати ядерними ракетами Україну в разі нашого рішення вступу в НАТО. Значить конфлікт є раз Росія боїться України в НАТО. Та й зрозуміло що на НАТО проти тиску Росії потрібне, бо іншої реальної загрози для України в військовому плані немає. Про офіцерів і старі кадри давно казав, почистити. Батьківщина-це Україна, а не СССР. Кому останнє той на руку Росії грає якими гаслами миру не прикривався. Тузла і ставлення росіян до Майдану саме за себе говорить про можливість збройного конфлікту. "

Перед цими повідомленнями були ще два чи три, які як я вже казав втрачені, але цитати були реакцією на них. Для того щоб прояснити про що йшов діалог подати можу ще хіба що коротку їх суть, яку ще пам'ятаю. Першим в цій темі, я прокоментував слова когось: "що армія і поліція російська це уроди, але вони мусять на них покладатись бо більше нема на кого"(рос. мовою). Я порадив влаштувати Майдан, як в нас в 2004 року і що тоді наверх більш нормальні люди вийдуть. І міліція з народом більше буде, а армія подавно. Тут же зауважив, щоб не дозволи прозахідним і дермократам все на свою користь перевести, і в результаті може Україні не прийдеться з Росією воювати. Далі можете прочитати вище абзацом.

В результаті. За що можна було мене виганяти з форуму? За культуру спілкування? Мабуть ні. То ж за що? А найперше мабуть за сукупністю моїх думок і позицій, які я відстоюю. Так, якщо взяти за попередження прохання адміністрації писати на російській, від чого я відмовився категорично, це було більше двох тижнів назад, та тоді не забанили. І досумувати незручні і небажані слова про козацтво як етнічних і культурних українців, ще позиції по Москві, як стратегічного ворога, історичні погляди на розширення Російської Імперії і її продовження в сьогоднішньому, то може в цьому таки й захований намір Адміністрації Вольной Станицы.

Та фішка навіть не в цьому, зовсім інше мене спонукало написати цю статтю. Бо під яким фсб-шним ковпаком все в Росії працює відомо. А інформаційний простір, як і ведення інформаційної війни, є для спецслужб Російської Федерації одним з пріоритетніших напрямків. І в цьому разі дискусії для віднайдення істини в їх плани не вписуються ніяк, брехня й образи є більш корисними для їх інтересу розширення впливу Кремля.

Справа у тому "Сірку" з Чернігівщини. Не провівши зі мною жодної дискусії, не заперечивши жодним словом мої слова, знайшов для себе спосіб опонувати, вимагаючи мого відсторонення від форуму. А так як на що послатись не було, то послався на щось з першого погляду дурне, але для Адміністрації вистачило. Його коментар є наведеним вище.

Чи може все складніше? Нічого я не плутав, спілкувався на козацькому форумі і як бачите нормально, аж тут Сірко з України з Чернігова своє "фе" сказав. Ті що відповідають за відсторонення від форум "сигнал" зрозуміли правильно, в дусі кращих радянських традицій, і от результат-мене забанено. Дивна річ, що писав цей коментар з пропозицією мого відсторонення на український мові, а в решта спілкування, що я встиг помітити на російський. Може заїло що галичанин відстояв право спілкуватись на український, а він старожилець форуму все на російську і на російську переходив, ще й виявилось що багато хто з Дону розуміє українську. Так я таких хохлів вже бачив, що за козаків себе видають, коли був модератором на Форумі Українського Козацтва: "виперли мене, повитирали всі теми "козаки" і форум завалили щоб свій відкрити для підлизування до Президента. Характеристака в них одна, москалів лають коли їх нема, а в їх присутності нападають разом на галичан з криком про свою толерантність і нетерпимість до націоналізму… Чи ж не хохли.

Трохи раніше на форумі "Вольная Станица", хтось задавав мені питання і обурювався що я в своїй темі "Українські історичні блукання: московити нам не друзі" написав що Петлюра запродав Українських Січових Стрільців і Галичину Польщі, про що було складено відповідний Варшавський договір, звісно коли вже галичани вийшли з складу УНР в знак протесту і почався розрив армій. Так от приклад Сірка демонструє як це відбувається і як східняки можуть здавати західних українців, щоб виглядати краще. Тоді Петлюра програвши хотів цим "продажем" утриматись при владі, а Сірко цей-не виглядати хохлом, що лапки піджимає при виді русского.

А яка користь від всього цього прочитаного. Думаю, що користь від викладеного та, що багато українців цікавляться козаччиною і неодмінно потрапляють на різні козацькі сайти і форуми. Зокрема і на "Вольную Станицу". Цікаво поспілкуватись подивитись, хто що за люди чим живуть, як до політики ставляться, до міжнаціональних взаємин і таке інше. Але виявиться не всюди можна свою думку висловлювати і виясняти те, що заборонено Російською Імперіалістикою. От щоб попередити про такі форуму і про те, що чекатиме там і частково може прислужитись ця стаття.

Стаття написана 28 березня, впереше опублікована [neznanijbrat.mylivepage.com]

Ти мені пробач, незнайомий мій Брат,
Що я народився в своїй Україні.
Я живу наче вдома, але як емігрант...

[neznanijbrat.mylivepage.com]
 Відповісти |  Цитувати | Повідомити модератору

Copyright © Чистий Інтернет, 2005, Всі права застережено
За умови повного або часткового відтворення посилання на
"Чистий Інтернет" є обов'язковим (для інтернет-ресурсів гіперпосилання).